KAYMAKAM TUNÇ'TAN EMRESAN BALIKÇILIĞA” ZİYARET

KAYMAKAM TUNÇ

Edremit Kaymakamı Osman Tunç, ilçedeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

______________________________/ Enver DOLGUN / EDREMİT
Edremit Kaymakamı Osman Tunç, ilçedeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Edremit Kaymakamı Osman Tunç, ilçedeki esnaf ziyaretlerinde bu kez Emresan Balıkçılığına yaptı.Emresan Balıkçılığın sahibi Hüseyin İçelgüç ile bir süre sohbet edip, Edremit Körfezi ve Ege Denizinden doğal ortamda büyüyen ve balıkçılar tarafından tutulan tezgâhtaki balıkları inceleyip bilgi alan Kaymakam Osman Tunç, gelecek yıllarda körfeze atılan 10 bine yakın yapay resifler sayesinde Edremit Körfezinin Türkiye'nin Balık Üretim Merkezi” olacağını müjdeledi.
Edremit Körfezinin doğal Balık Üretim Merkezi” olacağı haberine çok sevindiklerini, atılan resifler ile birlikte Edremit Körfezinde balık çeşitliliğinin arttığını fark ettiklerini açıklayan Hüseyin İçelgüç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in açık desteklediği Yapay Resifler ile Korunması ve Geliştirilmesi Projesinin bölge balıkçılığını geliştireceğini söyledi.
Kaymakam Tunç'un ziyareti bizi çok mutlu etti. Bu tür ziyaretlerin bizlere moral verdiğini ve devamını bekliyoruz” diyen İçelgüç, Projeye destek verip yakın takipçisi olan Edremit Kaymakamı Osman Tunç'a teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı